általános fotó szakkör

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

általános fotó szakkör
Kedves "Kislányok"! 
Ki milyen fényképet vár mellékletként egy első levél mellé? Milyen portfóliót  preferáltok, ha megnézitek a pasi oldalát és szükséges e a szerszámprofil, ha igen, mikor jön el az ideje? :-) 

Nálam mindig nagy dilemmàt jelentenek a fenti kérdések. Sem tolakodó, sem muja nem akarok lenni, és persze mindenkinek más és más az ingerküszöbe. Vitassuk meg hogyan lehet profin kezdeményezni nálatok. :-) 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
ezogab#282014-11-30 10:28:21
Válasz a(z) 27. üzenetre:Igen a megérzések!
De tudod én jártam itt úgy hogy vannak érzések de valami miatt fátyol van előtte, valami miatt nem szabad tisztán látnom, de tudod ennek is meg van az oka, de ha kell úgy is ellibben a fátyol. Nem is agyalok rajta, mert mindenek meg van az oka, ennyi  :D  :D  :D 
tegedvarlak#272014-11-30 09:39:08
Válasz a(z) 26. üzenetre:A megérzés rengeteget számít. Nekem mindenképp. Mondhat bárki bármit, úgyis az intuíciómra hallgatok és nem a véleményedre alapozok  :D  :D 
ezogab#262014-11-30 09:27:40
Válasz a(z) 25. üzenetre:ezért írtam azt hogy csak egy eszköz, de szórakoztató  :D  :D  :D 
Persze a megérzések amire hallgatni kell, ja az első, amit még nem dumált meg az agyad  ;) 
tegedvarlak#252014-11-29 11:55:27
Válasz a(z) 24. üzenetre: Most akkor kövezz meg, vagy bánom én, de bizony vannak itt Kivételek :)  :D 

Az x pasimat láttam fotón. Alapjában nem mondott a kép semmit. Találkoztunk és bizony ott jöttem rá, hogy van lelke. Holott nem tudom, mit kerestem benne... :o 
A mostani partnerem kamerán ismertem meg. Ő sem dobott fel túlságosan, de "fordított üzemmódban működvén tudtam: meg kell ismerkednünk, mert látok benne valami értékeset.  Az empátiát éreztem felismerni benne.  Én is ilyen vagyok. Kell az ösztönzés, a kisugárzás, az egyénisége. A fotó egy alap, de sok jelentősége számomra nincs. Olyat nyomnak fel, amilyet akarnak..Erre is volt nem egy példa. 
Mindenesetre bátor tett olyannal találkozni aki nem felel meg annak, aki a fotón szerepel. 

ezogab#242014-11-28 06:27:24
Még kicsit kábán mert hogy reggel van.
Na igen, fotó fontos vagy nem?
Nem is tudom igazán eldönteni, mert hogy ha el jutsz oda hogy találkozol valakivel és már az elején amikor itt ismerkedtek és már a sorok vibrálást okoznak az tiszta dolog, nincs miről beszélni.
De amikor nem kerek még a történet a fejedbe az első találkozáskor dől el ugye van-e vibrálás vagy nincs, tudod amikor előjön hogy ott helyben letépnétek a ruhát egymásról, na erre jók a fotók, egy eszköz.
Igaz én szeretek fotózni és azt is szeretem ha fotóznak, igaz az utóbbit nehezen akartam be ismerni magamnak  :D  :D  :D 
Jó mondhatod mi ez az álszent duma, és igazad is van, szeretem nézegetni a fotókat mert szeretem a női test bájait, és ez így is van rendjén. 
ppppp#232014-11-27 23:39:26
Remek téma! Éppen keresni akartam egy fórumot, amikor ez - hopp -  megjelent ajánlóban!

big107, köszi, hogy elindítottad. Hölgyek, köszi, hogy megtudhattam, ti mit gondoltok.  :* 

Pár éve már voltam itt regisztrálva, és az akkor feltöltött képeim nem igazán voltak sikeresek (pedig nem is szerszámos képek voltak, igaz, nem is arcosak); most majd tudni fogom, milyen képekre törekedjek. Szuper! :)
nagyhusi#222014-11-27 17:44:54
Válasz a(z) 21. üzenetre: 6 évig volt a szeretőm egy olyan férfi, aki sose kezdett volna nagydarab nőkkel...
Fura módon a beszélgetéseink miatt eljutott odáig, hogy átlépett az "ideálján". Engem sok mindennek lehet nevezni, de vékonynak semmiképp, sőt....
Számít a külső. Nekem 10 %-ban. 
Neki meg ennyire.
morgocska55#212014-11-27 14:46:54
Lehet itt bármennyit papolni de igenis mindenkinek fontos a külső. Ha ott nem jön be, lehet az akármilyen szép és okos.
Csak magamból indulok ki, hogy bizony lehetek kedves és bevállalós, ha a külsőm nem jön be a pasiknak mert a vékony nőket szeretik én pedig a molett kategóriát képviselem.
nagyhusi#202014-11-26 18:21:56
Szép és buta lánnyal én is eltöltök egy-egy estét...
Ostoba, de "szép" pasassal semmiképp. Talán ez is életkor függvénye...
Vagy én vagyok rosszul összerakva...nálam a külső csupán 10%.
Mert hiába szép, ha belül üres...
Időpocsékolás...és rég nem gyűjtök skalpokat.
Nincs több hely :D :D :D
big107#192014-11-25 23:53:05
Válasz a(z) 18. üzenetre:
Más a motivációd. Ha csak szexre kell kevésbé fontos, mit gondol Angela Merkel gazdaságpolitikai céljairól, ellenben esztétikailag is egy bizonyos csoporton belül kell, hogy legyen. Nem lényegtelen itt sem a megnyilvánulás, csak nem kell olyan mélységének lennie. De azért mozgasson meg testileg is, ne csak szellemileg. 
Nálam a sorrend:
-elme
-kisugárzás
-külső

Mind fontos, de ez alapján lépek közelebb.

Persze egy egy éjszakát szívesen eltöltök szép, de buta lánnyal. :-) :-) :-) 
nagyhusi#182014-11-25 23:06:19
Szentségtörést követek el, ha azt mondom, nem várok képet?
Én csak egy normál levelet várok...
Illetve nem várom, mert nem tudhatom, érkezik-e.
Én nem nagyon kapok levelet, igaz, sokat vagyok a cseten...
Naiva vagyok, de hiszek a személyiség varázsában, s ha az kép nélkül átjön, akkor minden rendben....
aloha#172014-11-25 20:21:55
Válasz a(z) 10. üzenetre:háááát :) ha nem tetszik, lehet bármilyen remek ember, nem lesz szex
big107#162014-11-25 18:08:56
Még az jutott eszembe, hogy egy levél, vagy válasz lehet bunkó, de az, ha keresztül néznek az emberen, válaszra sem méltatják, az megalázó és legalább annyira iskolázatlanságra vall, mint a pöcsös nyitókép. (csak hogy kapcsolódjon a témához) :-)
big107#152014-11-25 17:49:55
Válasz a(z) 14. üzenetre:
Mondjuk abban igazad van, hogy elutasításhoz felesleges az arc, mégis írni azért szerintem nem lenne nehéz. A bunkó válasz is egyértelmű, hogy mi visszük a pálmát. Na de ezért égjen annak a pofája, aki tehet róla. :-)
Annyi viszont biztos, hogy van baj a csajos oldalon is bőven.
A mocskolódás már egyértelműen tiltós. 
morgocska55#142014-11-25 17:18:10
Válasz a(z) 11. üzenetre:Hát nem is tudom, de én ha valakinek egy nemmel válaszolok nem rakok oda képet magamról. Már csak azért sem mert én sem kértem Tőle. Önként adta, így nem lehet elvárása sem, hogy kap-e cserébe. 
Arra sincs szükségem, amit itt oly sokszor megtapasztaltam, hogy elutasítás után jön a mocskolódás. Ha statisztikát csinálnánk, hogy hány nő ír bunkó levelet az elutasítás után és hány pasi szerintem valakik nagyon vinnék a pálmát :)
katicakata#132014-11-25 16:38:08
Válasz a(z) 10. üzenetre:na pedig hidd el ,hogy nem a faca érdekel,......  :D azt mutogatja a asok idióta kérés nélkül is.... :napersze: 
ducinyuszi#122014-11-25 14:13:10
Válasz a(z) 11. üzenetre:

Ugye...  ;) 
big107#112014-11-25 14:06:09
:-) :-) :-)

Na igen. Érdekes a történet. Ugye mi pasik alapból kényszerített helyzetben vagyunk. Sok eszkimó, kevés fóka esete miatt és a tradíciók miatt is nekünk kell kezdeményezni, hódítani. Ezzel nincs is baj. Élvezem a férfi szerepet, jóban vagyok a nemi identitásommal. :-) Na de!!! A csajok gyakran úgy kezelik ezt a történetet, mint ha valamiféle kegyet gyakorolnának azzal, hogy engednek a csábításnak. Persze legyen tartása és éreztesse, hogy Ő egy "nagyvad" aminek az elejtése dicsőség, de azért ne legyen az, hogy mi pasik tucatok vagyunk, és Ők amolyan macska mentalitással szívességként szóba állnak velünk. :-)

A képek tekintetében ez pontosan nyomon követhető. (már a nagy átlagnál. Persze tisztelet a kivételnek.)
Szóval jön az elvárás. Ilyen kép legyen, meg olyan kép, meg kitöltött reglap és így tovább, majd nézed, olvasod a magas elvárásokkal rendelkező hölgy lapját, ahol az ég világon semmi nincs. Szerintem tiszta gáz kiírni, hogy mekkora farkam van, de megteszem, mert az itteni normák megkövetelik. Akkor miért is nem olvashatom én el ugyan ezt egy nőnél. (na nem a farok méretét. A zöld emblémás lányok nekem nem lányok) :-) :-) :-) Miért nem tölti ki Ő is az adatlapját. Ja mer ciki, a testsúly/magasság aránya? Ez van. Ha komolyan akar találkozni, akkor úgy is kiderül. Inkább kevesebb, de őszinte érdeklődő, mint több olyan, aki mást gondol, mint ami valójában vagyok. 

Na de képek. Ott is a viszonzás gyakran elmarad. Olvasok adatlapot, értelmezem, hogy beleférek e az elvárásokba. Általában valami mindig hibázik, de mérlegel az ember, hogy mekkora százalék az eltérés, és hogy az mennyire lehet zavaró. Ha úgy döntök, jelentéktelen apróság, akkor írok. Mindig személyre szabottan, mindig humorosan, mindig érdeklődően. És minden levélhez csatolom a pofás felem. Csak a pofást (már amikor nem szúrom el a kép kiválasztását ugye Nyuszi?) :-) és csak rendesen, kendőzetlenül. Mi szokott jönni erre? Legtöbbször semmi. Ez megint megér egy misét, de most más a téma. Ha véletlenül mégis kapok választ, az esetek többségében nincs kép hozzá. Semmilyen!!! Nem hogy arcos.
Én úgy vagyok vele, csak olyat várok el, amit magam is teljesítek. Ráadásul a levél írója megtisztelt azzal, hogy felkeresett, olvasott és normális levelet normális képpel küldött, akkor szerintem nemleges válasz esetén is illő hasonlóan színvonalas választ adni.
Egyébként meg nincs baj ezzel sem. Mert ez is egy szűrő. Csak dühítő, hogy nagyon sok felesleges kört lefut az ember, mire talál egy olyat, aki érdemes a figyelemre és el lehet kezdeni vele ismerkedni.
ezogab#102014-11-25 06:35:19
No akkor hagy bunkoskodjak! 
Ti csajok folyamatosan jöttök a lélekkel meg minden, jó nem Ti nagy általánosságban a mikor hülyítik a pasikat  :D  :D  :D
Akkor hogy is van ez arckép egyből, á nem az a fontos, hanem milyen a lelke, faszom, mit néz meg először a nő is a testet és csak utána variál.Ne mond, hogy nem így van nap mint nap tapasztalom  :D  :D  :D 
De ezzel nincs semmi baj, sőt! Csak nem kéne a púdert hinteni!
De Ti nem ilyenek vagytok tudom!  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:  

big107#92014-11-23 07:38:06
Válasz a(z) 8. üzenetre:

Olvasd újra. :-). Nem farok kép tekintetében írtam a személyiség tükrözést. :-) bár kétségtelen, hogy árulkodik valamiről az is, ha azt a tulajdonosa túlzottan preferálja. De szerintem értetted te ezt, csak kínos helyzetbe akarsz hozni. :-) 
Fényképezést azért megoldom én is, csak a helyzetkomikumot kívántam megvillantani. Továbbra is állítom, hogy a jó képhez a csillagok együttállása is kell. Vagy csak nekem van nehezen takarható előnytelen testrészem? :-) 

Na de akkor elemezgessük csak kicsit a csajok fényképeit is. :-)  Akad azért ott is siralmas próbálkozás. :-) 
pandora#82014-11-22 22:56:24
Válasz a(z) 6. üzenetre:
A farokképek mit mutatnak a személyiségedből? :D

A személyiség a legjobban a szemekből sugárzik. Persze célzottan, levélben, az ismerkedés során már lehet értelme a meztelen képnek, de nem ráfókuszálva csak a pasi farkára. Mondjuk egész test. Az még akár ízléses, izgató, szép is lehet. De nem elsőre, bemutatkozásképpen!!! :D

Amúgy a fényképezési nehézségekkel kapcsolatban, én úgy gondolom, még tök jó szűrő is ez a kép-dolog. Ugyanis olyan pasira vágyom, aki tökös, kreatív, okos, feltalálja magát, laza, könnyed, de figyel a részletekre, és mellette kellően fontos vagyok neki. 

Márpedig egy ilyen pasi megoldja ezt a nehéz, embert próbáló bonyolult feladatot. :D
ducinyuszi#72014-11-22 15:57:59
Válasz a(z) 6. üzenetre:

Nem épp "ormányos" képre gondoltam, hogy a haverodnak kéne megcsinálni. :D :D :D (Pedig már nincs is korán... :P )

(Egyébként a legjobb képeim a 8  éves lányom csinálta rólam, nem ilyen célra, hanem csak úgy, mert fényképezhetnékje volt.)

Nekem elég, ha az arcot, testet, tekintetet, kiállást láthatom. A többi jön az ismerkedés során. Elvégre erre való a beszélgetés... :)
big107#62014-11-22 10:57:32
Válasz a(z) 5. üzenetre:

"Kérje meg a haverját" :-) :-) Elképzelem, ahogy a cimborám szakad a röhögéstől, miközben próbálunk rólam egy "ormányos" képet készíteni. :-)

Szerintem képet csinálni könnyű. Jó képet csinálni egyedül, az viszont nem az. Annyi szempontra kell figyelni közben, hogy az már meghaladja a képességeimet. :-) A legjobbak a spontán fotók szoktak lenni (legalábbis az esetemben) Azokkal viszont sokszor ott a gond, amit Pandora vázolt lentebb. (hajcsat, fogkefe, gyerekpapucs...) Ráadásul ez az oldal kicsit más is. Itt valahogy elvárás, hogy ne életkép legyen, amin hobbi, mentalitás, értékrend látszódjon, hanem hús hússal. Ezzel nagyon nehezen azonosulok. Értem, és megértem, de valahogy nekem az annyira direkt. Ha a személyiségemet kívánom bemutatni ismeretlenek számára, akkor szerintem lényeges lehet, hogy mit csinálok szívesen, mivel ütöm el az időm, és mit tartok szépnek. Ezek a dolgok is segíthetnek abban, hogy a másik fél el tudja dönteni érdekes lehetek e számára. Vagy akár lehet benne valami közös pont, ami miatt az egyébként elsőre érdektelennek tűnő embert kiemeli a tömegből.
Azt vallom, ha valakit kedvencnek jelölök, akkor ne csak az arcom, a testem láthassa, hanem valamivel többet a személyiségemből. Ehhez kellenek olyan képek, amik sokak szerint nem ide valóak (mivel ez erotikus társkereső) Lehet én gondolom rosszul, vagy csak nem vagyok idevaló, de szerintem fontos nagyobb fókusszal dolgozni. :-)

Várom a véleményeket. :-)
ducinyuszi#52014-11-22 06:35:32
Válasz a(z) 3. üzenetre:

A halálom, hogy a férfiak 90 %-a a fényképeken nem mosolyog, de még csak nem is vág értelmes képet. Komolyan mintha fájna nekik, vagy mi. Nem értem. Néznek nagy bambán, kifejezéstelen arccal vagy épp húdeszigorúan a képen. Hát ez nem mondhatnám, hogy vonzó. 

Meg felrak egy olyan képet, amin kb. semmit sem látsz, mert ott van valahol jó piciben a kép közepén. Pfffff, hát sokra mentem vele. Az arcát akarom látni, a tekintetét, az egész alakját, a tartását, egy benyomást róla! Sokat elárul az ilyen...

Attól is kibukok, amikor azt mondja, hogy nincs képe... 2014-ben ne mondjon már ilyet. Minden telefon tud képet csinálni, ha maga nem tud csinálni, akkor kérje meg a barátját, haverját, bárkit, hogy csináljon róla pár képet. Biztosan lesz közötte olyan, ami használható. Meg a duma, hogy nem tudja feltölteni ide. Megint olyan szánalmas... Nem vagyok számítógépes zseni, de ezzel a hatalmas feladattal még én is megbirkózom. :)

Legutóbb azzal akasztott ki egy pasi, hogy mondja, mutassak képet. Én meg úgy gondolom, hogy ha már valaki meg akar engem ismerni, akkor az a minimum, hogy ő mutat magáról először képet. De ő nem akart, majd csak ha én mutatok. Bocsi, de akkor szórakozzon mással. Ő akar megismerni engem, és még ő zaklat azzal, hogy mutassak képet? Picit fordítva ült a lovon. Nyilván nem ok nélkül nem akart képet mutatni...

Én utálom a kameraképet, mert az sokszor elmosódott, meg nem akarom látni, hogy épp közben még mi mással van elfoglalva, hány másik emberrel chatel, stb. És bizony volt már, hogy azért ábrándultam ki belőle, mert láttam, hogy ott eszik a gép előtt és ahogy evett, nem volt épp gusztusos, ahogy az sem amikor beleböfögött... (nem gondolt arra, hogy azt hallom???). Vagy aki kamerázni, skypolni akar szinte az elejétől, annak 99 %-a mutogatni akarja magát, vagy azt akarja, hogy én mutogassam magam, ez tapasztalat. Én egyikre sem vagyok hajlandó. Szóval csak apránként, és ez egy fényképpel kezdődik nálam. Tehát esetemben a kamera kizárt, max. csak jóval később, amikor már ismerjük egymást valójában. 

big107#42014-11-21 22:40:15
Válasz a(z) 3. üzenetre:

Haha. "Kedves feleség" :-) 
A figyelmesség jó gondolat. Az adatlapon és más megnyilvánulasokon szintén jól lemerhető és következtethető. Jó dolog a pszichológia. :-). Sokat segít. 
Mondjuk én igazán béna vagyok, ha magamat kell fotózzam. :-) :-)  20ból tíz elmosódott, abból ötnél becsuktam a szemem, a maradék ötnél meg valami más nem vàrt esemeny következik be. :-) :-) :-)  de tény, hogy ezek is árulkodó jelek. :-) 
pandora#32014-11-21 22:33:19
Egyértelműen arckép.

Ezen belül is olyan, amin a hangsúly a személyiségen van. Vagyis nem olyan arckép, ami semmitmondó (pl. egy ünnepségen készült), nem olyan ami családi (nincs visszataszítóbb amikor a háttérben a kedves feleség, vagy a lakásból árulkodó részletek, gyerekpapucsok, 3 fogkefe, női hajcsat).

Nekem egyértelműen az jön be, amikor azt érzem, a kép nekem mondani akar valamit, sugároz egy személyiséget. A háttér pedig maximum asszisztencia ehhez.

A kép választásból az is lemérhető egy nő számára, hogy mennyire vesz a férfi komolyan. A mai világban egy digitális fotót készíteni tényleg csak odafigyelés, akarat, elszántság kérdése. Ha valakinek fontos vagyok, akkor bizony ez is fontos lesz neki. :) És ha ebben odafigyel a részletekre, akkor később, amikor intim közelségbe kerülünk, valószínűleg szintén oda fog figyelni a részletekre. :)

Meztelen és farokkép ügyben már egy másik fórumban kifejtettem, hogy taszító, de bizony lehetnek kivételek. Volt olyan kép amelyik cáfolja a szabályt. :) 
ducinyuszi#22014-11-21 18:39:59
Fú, tudom hogy már-már a perverzió határát súrolom, de én bizony egy arcképet várok az első levél mellé.  :D Ez az alap, ha nem kapok belátható időn belül képet, akkor nem látom értelmét folytatni. Természetesen a dolog hoci-nesze alapon működik: kapok képet és utána mutatok is magamról. 

Nem szeretem azt, ha valakinek egy farok van kint profilképként, és azt sem ha valami jellegtelen kép (tájkép vagy állat vagy bármi egyéb). Legyen már némi fantáziája az illetőnek, hogy felkeltse a nő érdeklődését. :)
katicakata#12014-11-21 17:36:57
Személy szerint ,nem tetszik ha egy fasz van a képen... :o 
Az van sok itt, fac nélkül is.
Viszont ha sejtelmes a kép az tetszik :napersze: ...,arcot azt szeretem látni a szemeket.....de már azt, camba :) 

[1-28]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2870BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba8580Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti400perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba700Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba500Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5490Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4050Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés

#hegylako012110Tapasztalt
Ajánlott szobák
#profi_csajok600Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2320Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.